fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc ve mirafioriler

3 Eylül 2009 Perşembe

fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc yarışması devam ederken hatıralarım depreşti. İlk arabamız. İlk direksiyon maceram ve ilk kaza. O zamanlar otomobiller fazla ilgimi çekmiyordu. Ama içimde ukte olarak iki nokta kaldı. Birincisi Mirafiori, ikincisi Bmw E30 3.20 ..

Blogumda Mirafiorilerle ilgili yazılarım vardı. Tofaş'ın kuş serilerini severim. Serçe, Şahin, Doğan ve Kartal :) Ne kadar kuş var isimlerini koymuşlar. Yerli üretim avrupayı tutmaz derler ama iyi tutuldu maşallah hepsi. Fiat'ın 124 ve 131 modellerinin Türkiye imalatı otomobiller. Fiat'ın Regatası Şahin, Mirafiori de Doğan oldu. Detaylar başka zaman inşallah..

Mirafiorilere büyük ilgim var. 131 lerde 1300,1600,1800,2000TC motorlar (TC=TwinCam) ve değişik tiplerde motorlar konularak üretilmişlerdir. Favorim 2000TC. Triger dişli sayısı 168. Dişliyi kolay yoldan saymak için radyatör seviyesi ile motor üst kapak seviyesine bakılmasında fayda var. 2000TC de bu aralık az bir farkla daha yüksektir. Offff :)

fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc Mirafiori Sevdası

fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc Mirafiori Sevdası

fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc Mirafiori Sevdası

Google aramalarından bulduğum güzel mirafioriler. Sahiplerine kazasız belasız sürüşler diliyorum.

0 yorum:

aşınma plakası kullanım alanları

aşınma plakası konkasör rotor dolguları, pres roller-pres vals dolguları, klinker şutları, separatörler, zırhlanmış aşınma plakasından imal edilmiş özel borular, panmikser sacları, fan kanatları, bunkerler, silolar için aşınma plakaları, helezon dolguları, farin değirmen aynaları, çimento değirmeni aynaları, döner fırın ring ve gale çatlaklarındaki kaynaklarda kullanılır.

Güncel Bloguma Eklediğim Son Konularım

Linklerim

Ücretsiz ikinci ve yni makina ilanları için ikinci el makina doğru tercihiniz.

Yukarı Çık