fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc ve uykusuzluk problemim

3 Eylül 2009 Perşembe

Off! Gece vakti hiç uyku tutmadı. Hayırdır inşallah. Çok yoruluyorum ondan mı acaba? Yorulmaktan uyuyamıyorum. Daha önceleri de uyduğumda yoruluyordum :) Hayatımızın üçte birinin uykuda geçtiğini dikkate alırsak iyi bir uyku çekmek çok önemli.

Şimdi iyi bir uyku için uzman önerilerine bakalım.

  • Uzmanlar uyumadan önce karbonhidratlı ve şekerli besinler yenmemesi konusunda uyarıyorlar. Yendiği veya içildiği taktirde uyku sırasında kan basıncının düşeceği ve uyuyamayacağımızı belirtiyorlar. (Adetim değildir, asla uykudan önce şekerli şeyler yemem. Ama çaysız da yapamam!)
  • Uyuduğumuz odanın ışıksız olması gerekiyormuş ki bu melatonin ve seratonin seviyesi ile ilgiliymiş. Şayet ışıklı ortamlarda uyursak bu hormanların etkisiyle vücut ritmimiz bozulabilirmiş. ( Hani şu meşhur tavukları karanlık ortamda tutup günde iki kez yumurtlatıyorlar konusuna benzemiş. )
  • Ve yatak odasında televizyon olmayacakmış. Televizyon sürekli beyne uyarı gönderdiği için uykusuzluk yaşabiliriz. (Televizyon seyretmeyi hayatta sevmem)
  • uyumadan önce kafanızı kurcalayan sorunlardan kendinizi uzaklaştırın diyorlar. (Bu ekonomik durumda bu tür sorunlardan uzak durmayı başarmak için deli olmak gerekir.)

...

Ya bu kadar şeyin üstüne hala uykum gelmedi benim.
Ne yapmalıyım?
Şöyle koyunları sayabileceğim bir flash oyun bulsam ne güzel olur :)

0 yorum:

aşınma plakası kullanım alanları

aşınma plakası konkasör rotor dolguları, pres roller-pres vals dolguları, klinker şutları, separatörler, zırhlanmış aşınma plakasından imal edilmiş özel borular, panmikser sacları, fan kanatları, bunkerler, silolar için aşınma plakaları, helezon dolguları, farin değirmen aynaları, çimento değirmeni aynaları, döner fırın ring ve gale çatlaklarındaki kaynaklarda kullanılır.

Güncel Bloguma Eklediğim Son Konularım

Linklerim

Ücretsiz ikinci ve yni makina ilanları için ikinci el makina doğru tercihiniz.

Yukarı Çık