TFF Süper Kupa Fenerbahçenin

3 Ağustos 2009 Pazartesi

Bu sezon dördüncüsü düzenlenen TFF Süper Kupa'nın sahibi Fenerbahçe oldu. Süper Kupa maçında Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 2-0 mağlup etti ve kupaya uzandı. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda ilk yarısı golsüz eşitlikle sona eren karşılaşmanın golleri 75 (penaltı) ve 90+2. dakikalarda Alex ile geldi.

Fenerbahçe 2006-2007 sezonundan sonra kupayı ikinci kez müzesine götürmeyi başardı ve yeni sezon öncesinde moral buldu.

İlk yarısı tempolu ve bol pozisyonlu geçen mücadelede ezeli rakipler sayısız gol fırsatı yakaladı. İki takımın da lig öncesinde ideale yakın 11'leriyle sahaya çıktığı mücadelede futbolseverler zevkli bir mücadeleye tanıklık ettiler. Fenerbahçe'de Alex attığı iki golle yıldızlaşırken, Beşiktaş savunmasının önemli isimlerinden Sivok iki golde de yaptığı hatayla dikkat çekti.

SİVOK'UN ELİ, ALEX'İN GOLÜ
Fenerbahçe'nin kazandığı frikikte topun başına Alex geçti. Alex'in kullandığı frikiğe Sivok ceza sahası içinde elle müdahale edince hakem Yunus Yıldırım tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanmak için de Alex beyaz noktaya geldi. Brezilyalı yıldız, topu ve kaleci Rüştü'yü ayrı ayrı köşelere gönderdi ve takımını 1-0'lık üstünlüğe taşıdı. 0-1.

ALEX NOKTAYI KOYDU
Karşılaşmanın artık son anlarında Alex bir kez daha sahneye çıktı ve maça noktayı koydu. 90+2. dakikada Güiza'nın sağ kanattan yaptığı nefis ortaya Alex ceza sahası içinde uçarak kafayı vurdu ve topu ağlara gönderdi. 0-2.

fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc blogu olarak Fenerbahçe'yi ve centilmence mücadele eden Beşiktaş'ı kutluyorum.

0 yorum:

aşınma plakası kullanım alanları

aşınma plakası konkasör rotor dolguları, pres roller-pres vals dolguları, klinker şutları, separatörler, zırhlanmış aşınma plakasından imal edilmiş özel borular, panmikser sacları, fan kanatları, bunkerler, silolar için aşınma plakaları, helezon dolguları, farin değirmen aynaları, çimento değirmeni aynaları, döner fırın ring ve gale çatlaklarındaki kaynaklarda kullanılır.

Güncel Bloguma Eklediğim Son Konularım

Linklerim

Ücretsiz ikinci ve yni makina ilanları için ikinci el makina doğru tercihiniz.

Yukarı Çık