Fx15 Lida Yılan Yağı Karınca Yumurtası Xacc İkinci Sayfaya Geriledim

31 Ağustos 2009 Pazartesi

Malumunuz katılmış olduğum Fx15 Lida Yılan Yağı Karınca Yumurtası Xacc yarışmasında birinci sayfadan ikinci sayfaya gerilemiş bulunuyorum. Bloguma son 5 gün içerisinde güncel birşeyler eklemediğim için olsa gerek. Google'dan uyarı niteliğinde bir geri çekilme olarak algılayabilirim.

Bugün biraz işlerim yoğun. Bugün MASAK tarafından yeni çıkarılan kanun gereği bankalara adres teyidi için verilen süre bitiyor. Bende bugüne kadar beyanda bulunmadım. Hoş bankada güncel bir adres bilgim var. Hadi yok desinler. Sormazmıyım ben onlara bu kredi kartı ekstrelerini nasıl gönderiyorsunuz diye :)

Üstüne üstlük nüfus cüzdanım da eski. Seçimlerde TC kimlik numarası olmayan nüfus cüzdanları olmaz felan demişlerdi ama onu da aile toplum kaydı ile çözmüştük. Genel olarak işleri son güne bırakanlardanım bende. Şimdi gideceğim bankaya, nüfus cüzdanını kabul ettiler ettiler, etmezlerse hesabı kullanamayacağım geçici bir süre sanırım.

Görüşmek Üzere.

0 yorum:

aşınma plakası kullanım alanları

aşınma plakası konkasör rotor dolguları, pres roller-pres vals dolguları, klinker şutları, separatörler, zırhlanmış aşınma plakasından imal edilmiş özel borular, panmikser sacları, fan kanatları, bunkerler, silolar için aşınma plakaları, helezon dolguları, farin değirmen aynaları, çimento değirmeni aynaları, döner fırın ring ve gale çatlaklarındaki kaynaklarda kullanılır.

Güncel Bloguma Eklediğim Son Konularım

Linklerim

Ücretsiz ikinci ve yni makina ilanları için ikinci el makina doğru tercihiniz.

Yukarı Çık