fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc de futbol günü

23 Ağustos 2009 Pazar

Ramazanın üçüncü gününü de geride bıraktık bugün. Alıştık böylelikle. Bugün fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc sıralamasında yine geriye düşmüşüm. Neyse daha belli olmaz durum.

Bugün Kayserispor'un Galatasaray ile maçı var. Ona bakıyordum. Pek seyretmem ama Makukula diye bir oyuncu geldi dediler. Bende bakayım dedim. Valla güzel topçuymuş. Adam iki gol attı helal olsun. Ama ikinci golde kaleleri karıştırdı.

Trabzonsporun da Manisa ile maçı var. Trabzonspor yine kayıplarda. Santrofor sorunu hallolmadı snaırım. Böylesine bir kadro ile bu sene işleri çok zor görünüyo. Acilen takviye gerek. Güçlü bir Trabzonspor lige renk verir.

0 yorum:

aşınma plakası kullanım alanları

aşınma plakası konkasör rotor dolguları, pres roller-pres vals dolguları, klinker şutları, separatörler, zırhlanmış aşınma plakasından imal edilmiş özel borular, panmikser sacları, fan kanatları, bunkerler, silolar için aşınma plakaları, helezon dolguları, farin değirmen aynaları, çimento değirmeni aynaları, döner fırın ring ve gale çatlaklarındaki kaynaklarda kullanılır.

Güncel Bloguma Eklediğim Son Konularım

Linklerim

Ücretsiz ikinci ve yni makina ilanları için ikinci el makina doğru tercihiniz.

Yukarı Çık