Semih Fenerde Kalmalı!

7 Haziran 2011 Salı


2010-2011 Spor Toto Süper Lig şampiyonluğu tescillenen Fenerbahçe ile ilgili basında yer alan haberlerde Semih Şentürk'ün takımdan gidebileceği haberleri bir anda spor kamuoyunda yankılanmaya başladı.

Milli futbolcu, "Sezon içerisinde benimle konuşulmadı, sezon sonu beklenildi. Belki, şampiyonluk yarışının öncelilkli olmasıdan kaynaklandı. Ama bu durum beni üzdü. Sezon devam ederken, sözleşme yenilenseydi, bu benim şu anda daha rahat olmamı sağlardı. Daha mutlu olur ve tatilimi rahat kafayla yapardım. Doğal olarak altyapısından yetiştiğim kulübüm Fenerbahçe'de kalmak isterim. Şu anda menajerlerim görüşmeleri sürdürüyor. Anlaşma her an olabilir, olmayabilir de. Yüzde 50, yüzde 50 diyebilirim" dedi.

0 yorum:

aşınma plakası kullanım alanları

aşınma plakası konkasör rotor dolguları, pres roller-pres vals dolguları, klinker şutları, separatörler, zırhlanmış aşınma plakasından imal edilmiş özel borular, panmikser sacları, fan kanatları, bunkerler, silolar için aşınma plakaları, helezon dolguları, farin değirmen aynaları, çimento değirmeni aynaları, döner fırın ring ve gale çatlaklarındaki kaynaklarda kullanılır.

Güncel Bloguma Eklediğim Son Konularım

Linklerim

Ücretsiz ikinci ve yni makina ilanları için ikinci el makina doğru tercihiniz.

Yukarı Çık