2011 KPSS 1. Yerleştirme Tarihi

19 Haziran 2011 Pazar

2011 yılı 1. KPSS yerleştirme tarihi açıklandı. Ösym 2011 yılı ilk KPSS yerleştirme tarihini resmi internet sitesinden duyurdu. Verilen bilgiye göre 20 Haziran - 1 Temmuz 2011 tarihleri arasında KPSS yerleştirmesi yapılacak. Ösym internet sitesinden yapılan açıklma şu şekilde;

Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına

Yerleştirme Yapmak İçin Adaylardan Tercih Alınması

Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik hükümleri uyarınca bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme yapmak amacıyla adaylardan tercih alınacaktır.

Bu amaçla hazırlanan Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS-2011/1 Tercih Kılavuzunda, ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyleri ayrı olmak üzere tercih yapılabilecek kadro ve pozisyonlar yer almaktadır.

Kılavuz 20 Haziran - 1 Temmuz 2011 tarihleri arasında ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanacaktır.

Kılavuzda yer alan kadro ve pozisyonlardan tercih yapabilmek için, 10-11 Temmuz 2010 tarihlerinde yapılmış olan 2010-KPSS Lisans veya 28 Kasım 2010 tarihinde yapılmış olan 2010-KPSS Ortaöğretim/Önlisans’a girilmiş ve ortaöğretim mezunları için KPSSP94, ön lisans mezunları için KPSSP93 ve lisans mezunları için KPSSP3 puanının alınmış olması gerekmektedir.

Adaylar tercihlerini 20 Haziran - 1 Temmuz 2011 tarihleri arasında, kılavuzda yer alan kurallara göre, ÖSYM’nin http://ais.osym.gov.tr internet adresinden TC Kimlik Numaraları ve şifrelerini kullanarak kendileri yapacaklardır. ÖSYM’ye posta yoluyla gönderilen veya elden verilen tercih listeleri geçerli olmayacaktır. Tercih süresi kesinlikle uzatılmayacaktır.

KPSS-2011/1 Tercih Kılavuzuna göre yapılacak yerleştirmeye başvuracak adayların kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

0 yorum:

aşınma plakası kullanım alanları

aşınma plakası konkasör rotor dolguları, pres roller-pres vals dolguları, klinker şutları, separatörler, zırhlanmış aşınma plakasından imal edilmiş özel borular, panmikser sacları, fan kanatları, bunkerler, silolar için aşınma plakaları, helezon dolguları, farin değirmen aynaları, çimento değirmeni aynaları, döner fırın ring ve gale çatlaklarındaki kaynaklarda kullanılır.

Güncel Bloguma Eklediğim Son Konularım

Linklerim

Ücretsiz ikinci ve yni makina ilanları için ikinci el makina doğru tercihiniz.

Yukarı Çık