2014 Yerel Seçimleri

31 Mart 2014 Pazartesi

2014 Yerel seçimleri dün yapıldı. Ve sonuçlar netleşmeye başladı.
Ülkemiz adına hayırlı uğurlu olsun.

Read more...

Galatasaray:3 - FC Kopenhag:1 Geniş Özet ve Goller 23 Ekim 2013

24 Ekim 2013 Perşembe


Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki üçüncü karşılaşmasında Danimarka'nın FC Kopenhag takımını ilk yarıda bulduğu gollerle 3-1 mağlup etti.
Türk Telekom Arena'daki maçta, sarı kırmızılı takımın golleri 9. dakikada Melo, 38. dakikada Sneijder ve 45+1. dakikada Drogba'dan geldi. Konuk ekibin tek golünü ise 88'de Claudemir attı.

Read more...

Orduspor 0 Galatasaray 2 Spor Toto Spor Lig 16 Aralık Cuma

17 Aralık 2011 Cumartesi


Orduspor 0 Galatasaray 2 Spor Toto Spor Lig 16 Aralık Cuma Golleri ve Özeti

Read more...

Cnc Teknik Servisi

26 Kasım 2011 Cumartesi

cnc tezgahlarınızdaki arızalar ile ilgili olarak cnc teknik servis sitesini ziyaret edebilirsiniz. cnc işmili rulmanları, lineer kızaklar ve arabaları, vidalı bilyaklı mil ve eksen rulmanları konusunda hizmet veren cnc servis 7/24 hizmetinizde.

Read more...

2011 KPSS 1. Yerleştirme Tarihi

19 Haziran 2011 Pazar

2011 yılı 1. KPSS yerleştirme tarihi açıklandı. Ösym 2011 yılı ilk KPSS yerleştirme tarihini resmi internet sitesinden duyurdu. Verilen bilgiye göre 20 Haziran - 1 Temmuz 2011 tarihleri arasında KPSS yerleştirmesi yapılacak. Ösym internet sitesinden yapılan açıklma şu şekilde;

Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına

Yerleştirme Yapmak İçin Adaylardan Tercih Alınması

Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik hükümleri uyarınca bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme yapmak amacıyla adaylardan tercih alınacaktır.

Bu amaçla hazırlanan Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS-2011/1 Tercih Kılavuzunda, ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyleri ayrı olmak üzere tercih yapılabilecek kadro ve pozisyonlar yer almaktadır.

Kılavuz 20 Haziran - 1 Temmuz 2011 tarihleri arasında ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanacaktır.

Kılavuzda yer alan kadro ve pozisyonlardan tercih yapabilmek için, 10-11 Temmuz 2010 tarihlerinde yapılmış olan 2010-KPSS Lisans veya 28 Kasım 2010 tarihinde yapılmış olan 2010-KPSS Ortaöğretim/Önlisans’a girilmiş ve ortaöğretim mezunları için KPSSP94, ön lisans mezunları için KPSSP93 ve lisans mezunları için KPSSP3 puanının alınmış olması gerekmektedir.

Adaylar tercihlerini 20 Haziran - 1 Temmuz 2011 tarihleri arasında, kılavuzda yer alan kurallara göre, ÖSYM’nin http://ais.osym.gov.tr internet adresinden TC Kimlik Numaraları ve şifrelerini kullanarak kendileri yapacaklardır. ÖSYM’ye posta yoluyla gönderilen veya elden verilen tercih listeleri geçerli olmayacaktır. Tercih süresi kesinlikle uzatılmayacaktır.

KPSS-2011/1 Tercih Kılavuzuna göre yapılacak yerleştirmeye başvuracak adayların kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

Read more...

Düzce 2011 Milletvekilleri

13 Haziran 2011 Pazartesi

İbrahim Korkmaz (AK Parti), Fevai Aslan (AK Parti), Osman Çakır (AK Parti)

Read more...

Osmaniye 2011 Milletvekilleri

Suat Önal (AK Parti), Durdu Mehmet Kastal (AK Parti)

Devlet Bahçeli (MHP), Hasan Hüseyin Türkoğlu (MHP)

Read more...

Kilis 2011 Milletvekilleri

Fuat Karakuş (AK Parti), Ahmet Salih Dal (AK Parti)

Read more...

Karabük 2011 Milletvekilleri

Mehmet Ali Şahin (AK Parti), Osman Kahveci (AK Parti)

Read more...

Yalova 2011 Milletvekilleri

Temel Coşkun (AK Parti)

Muharrem İnce (CHP)

Read more...

aşınma plakası kullanım alanları

aşınma plakası konkasör rotor dolguları, pres roller-pres vals dolguları, klinker şutları, separatörler, zırhlanmış aşınma plakasından imal edilmiş özel borular, panmikser sacları, fan kanatları, bunkerler, silolar için aşınma plakaları, helezon dolguları, farin değirmen aynaları, çimento değirmeni aynaları, döner fırın ring ve gale çatlaklarındaki kaynaklarda kullanılır.

Güncel Bloguma Eklediğim Son Konularım

Linklerim

İşletmenize ikinci el makina alırken bütün seçenekleri değerlendirin. Karlı çıkın. Ücretsiz ikinci el makina ilanlarını inceleyerek işletmeniz için en uygun olanı tercih edin.

Yukarı Çık