Fx15 Lida Yılan Yağı Karınca Yumurtası Xacc İkinci Sayfaya Geriledim

31 Ağustos 2009 Pazartesi

Malumunuz katılmış olduğum Fx15 Lida Yılan Yağı Karınca Yumurtası Xacc yarışmasında birinci sayfadan ikinci sayfaya gerilemiş bulunuyorum. Bloguma son 5 gün içerisinde güncel birşeyler eklemediğim için olsa gerek. Google'dan uyarı niteliğinde bir geri çekilme olarak algılayabilirim.

Bugün biraz işlerim yoğun. Bugün MASAK tarafından yeni çıkarılan kanun gereği bankalara adres teyidi için verilen süre bitiyor. Bende bugüne kadar beyanda bulunmadım. Hoş bankada güncel bir adres bilgim var. Hadi yok desinler. Sormazmıyım ben onlara bu kredi kartı ekstrelerini nasıl gönderiyorsunuz diye :)

Üstüne üstlük nüfus cüzdanım da eski. Seçimlerde TC kimlik numarası olmayan nüfus cüzdanları olmaz felan demişlerdi ama onu da aile toplum kaydı ile çözmüştük. Genel olarak işleri son güne bırakanlardanım bende. Şimdi gideceğim bankaya, nüfus cüzdanını kabul ettiler ettiler, etmezlerse hesabı kullanamayacağım geçici bir süre sanırım.

Görüşmek Üzere.

Read more...

Uykusuzlukta Fx15 Lida Yılan Yağı Karınca Yumurtası Xacc Etkileri

26 Ağustos 2009 Çarşamba

Dün sabah kaçta kalktım hatırlamıyorum. Hala ayaktayım. Uykusuzluğa yenik düşmek üzereyim :) Fx15 Lida Yılan Yağı Karınca Yumurtası Xacc sıralamalarına baktım biraz önce. Değişiklik ikinci sayfaya düşmem olmuş herhalde. Kısmette ne varsa o olur. Yarışma bitene kadar ne olacağı belli değil. İftardan sonra uğrayıp birşeyler karalarım belki.

Read more...

Fx15 Lida Yılan Yağı Karınca Yumurtası Xacc Psikolojik Savaşla Geçiyor

24 Ağustos 2009 Pazartesi

Ramazanın dördüncü günüde geçti bir garip şekilde. İnsanın kafası rahat olmayınca yaptığı hiçbirşey tat vermiyor. Psikolojik olarak sıkıntılardan kurtulmalı. Ama bu durumda biraz zor. Allah'a çok şükür o kadar büyük sorunlarım yok ama gündelik şeyler oldukça yoruyor beni.

Bugün Fx15 Lida Yılan Yağı Karınca Yumurtası Xacc sonuçlarını biraz değişmiş gördüm. Google sıralamalara ince ayar çekmiş sanırım :) Yarışma sürdüğü sürece bu ayarlar eksik olmayacak gibi görünüyor.

Fx15 Lida Yılan Yağı Karınca Yumurtası Xacc için bir takım çalışmalarım oldu son bir kaç gündür. Ama bu çalışmaların meyvelerini sanırım yarışma bitiminde ancak yeriz. O zamana kadar günlük olarak çalışmalara devam! Ne demişler işleyen demir pas tutmaz.

Diyarbakırspor - Fenerbahçe maçı var bu akşam. Şu an ilk yarı sonucu 1-1. Fenerbahçenin akıbeti Trabzonspor'a dönmez inşallah. Milyon dolarlık bir takım kuruyorsunuz ama olmuyor demek ki. Yüreğini ortaya koyan kazanıyor. Ne olursan ol bu sonucu değiştirmiyor.

Read more...

fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc de futbol günü

23 Ağustos 2009 Pazar

Ramazanın üçüncü gününü de geride bıraktık bugün. Alıştık böylelikle. Bugün fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc sıralamasında yine geriye düşmüşüm. Neyse daha belli olmaz durum.

Bugün Kayserispor'un Galatasaray ile maçı var. Ona bakıyordum. Pek seyretmem ama Makukula diye bir oyuncu geldi dediler. Bende bakayım dedim. Valla güzel topçuymuş. Adam iki gol attı helal olsun. Ama ikinci golde kaleleri karıştırdı.

Trabzonsporun da Manisa ile maçı var. Trabzonspor yine kayıplarda. Santrofor sorunu hallolmadı snaırım. Böylesine bir kadro ile bu sene işleri çok zor görünüyo. Acilen takviye gerek. Güçlü bir Trabzonspor lige renk verir.

Read more...

Ramazanda Fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc Sıralamaları

22 Ağustos 2009 Cumartesi

Bir önceki yazımda yani burada belirttiğim bir konu vardı. Blogumu Fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc yarışmasında sürekli güncel tutmaya çalışıyordum. Son birkaç gündür ilgilenemedim. Sıralamadaki yerim üçüncü sıradan onuncu sıraya kadar gerilemiş. Telafi ederiz ne yapalım artık :)

Bugün Ramazan ayının ikinci günü. Hava yine oldukça sıcak. Yaptığım şey gölgede oruç tutmak :) Biraz ramazan sofraları hakkında yazsam çok güzel olacak. Karnımın acıktığını düşünmeyin, gelenektir.

Read more...

Fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc ve zayıflama

16 Ağustos 2009 Pazar

Bu yarışmada neredeyse günlük olarak konu eklemeye çalışıyorum. Blogum sürekli güncel kalıyor. Ve bunun sonuçlarını Fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc arama sıralamalarında görüyorum. Diğer bloglara nazaran indexlenme süresi çok kısa. Ve sonuçlarda ilk iki sayfada. Yarışma süresince güncel tutmaya devam edeceğim.

Fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc konulu yarışmada bu kelimeler üzerine fazla yazı ekleyemedim. Çünkü ilgilenmediğim ve bu yarışmayla dikkatimi çeken kavramlar genelde. Zayıflama ile ilgili terimler ve ürünler :) Zaten zayıf olduğum için hayatımın hiçbir evresinde bugüne kadar zayıflama ihtiyacı hissetmedim. Fakat lazım olursa diye vakit buldukça çeşitli diyet listelerini ve kürleri inceliyorum.

Read more...

Sıralamalar sürekli değişiyor.

15 Ağustos 2009 Cumartesi

bugünlerde sıralamalar oldukça hareketli. sürekli değişimler yaşanıyor. yarışmanın son dönemecinde bu tür değişimler sonuçları etkileyecek gibi görünüyor.

fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc yarışmasını ilk 10 içerisinde bitirebilmek adına yarışmanın son gününe kadar çabalarım sürecek. biraz da google desteği ile istediğim derecede bitireceğiimi düşünüyorum.

Read more...

SBS 2. Yerleştirme Sonuçları Bugün Açıklanıyor.

14 Ağustos 2009 Cuma

OYP yani Ortaöğretim Yerleştirme Puanlarına göre; Anadolu, Fen, Sosyal Bilimler ve ve diğer bazı meslek liselerine 2. yerleştirme sonuçları bugün saat 16:30 da açıklanıyor. Tercih yapan adaylar, hangi okullara yerleştiklerini Milli Eğitim Bakanlığının (MEB) "http://www.meb.gov.tr" ve "http://e-Okul.meb.gov.tr" internet adreslerinden öğrenebilecek.

Fx15 Lida Yılan Yağı Karınca Yumurtası Xacc sonuçlarında sıralama değişimi sürüyor. Bugün için ikinci sayfada listeleniyoruz. Kısa zaman içerisinde sıralamalar tekrar değişecektir.

Bol Şanslar.

Read more...

fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc arama sonuçları düzeldi

12 Ağustos 2009 Çarşamba

Google amcanın geçenlerdeki arama kabusu nihayet sona erdi. fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc arama sonuçları tekrar eski haline döndü ve yarışmacılar rahat bir nefes aldılar. Google son günlerde ilginç işlere imza atıyor :) Buna sevinende var üzülende. neyse bitime az bir zaman kala bu tür hareketler yapmasa çok süper olur.

Read more...

Googleda 109.000 arama sonucu

10 Ağustos 2009 Pazartesi

uzunca bir süredir emek verdiğim fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc yarışmasında sabah saatlerinde kontrol ettiğimde beşinci sırada yer alıyordum. Bu gece tekrar kontrol etmek için girdiğimde yerinde yeller esiyor blogumun. Google arama sonuçlarında bir dalgalanmaya gitti sanırım. Ki bu dalgalanmadan çok bir tayfunu andırıyor. Düzelecek gibi görünüyor. En azından bu konudaki tecrübeli arkadaşlar düzeleceğini tahmin ediyorlar. Düzelmeyebilir de :) Düzelmez ise durum çok vahim. fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc de bayağı geri tarihe gideriz. Oooo sonrasında uğraş dur.

Read more...

Güzel gidişat için teşekkürler google

8 Ağustos 2009 Cumartesi

Dekan tarafından düzenlenen 5. Seoogle.Com.Tr yarışması fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc de bugünkü arama sonuçlarında blogum beşinci sırada yer alıyor. Google sana teşekkürler :)

O kadar yazı yazdım ama Lida nelerden oluşur, içeriği nedir hiç bahsetmedim. Bakalım bu Lida'nın içinde neler varmış? fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc yarışması bitmeden bir de bu konuya değinelim.


Amara Flower Extract (Citrus Aurantium var) (Turunç Çiçeği Ekstresi) 87,50 Mg.
Fruit Extract (Cassia Tora) (Cassia Meyve Ekstresi) 59,50 Mg.
Fruit Extract (Citrus Reticulata) (Mandalina Meyve Ekstresi) 52,50 Mg.
Leaf Extract (Morus Alba) (Dut Yaprağı Ekstresi) 45,50 Mg.
Medical Amylum (Tıbbi Nişasta) 105,00 Mg.

Read more...

Berat Gecesi Duası

5 Ağustos 2009 Çarşamba

“Bismillâhirrahmanirrahim. Eûzu bi-afvike min ikâbike ve eûzu bi-ridâke min sahatike ve eûzu bike minke celle vechuke lâ-uhsî senâen aleyke ente kemâ esneyte alâ nefsike.”

Bazı mâna büyüklerinin de şöyle bir duası vardır:

“Allahım, şayet ismimi saîdler defterine yazdıysan, orada sabit kıl. Şayet ismimi şakiler defterine yazdıysan oradan sil. Çünkü Sen buyurdun ki, ‘Allah dilediğini siler yok eder, dilediğini de sabit bırakır, Levh-i Mahfuz Onun katındadır.”

Berat Kandiliniz Mübarek Olsun.
fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc blogu olarak bu mübarek gecenin hayırlara vesile olmasını dilerim.

Read more...

sıcaklarda fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc ile serinleyin

4 Ağustos 2009 Salı



Bir yandan kavurucu sıcaklarla mücadele ederken bir yandan da fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc yarışmasında sıralama içerisinde kalabilmek için çabalıyorum. Gündüz saatlerinde pek nete girme şansım olmuyor. Türlü imkansızlıklar elimi kolumu bağlıyor :S Ancak akşam eve geldiğimde fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc sıralamaları kontrol edip bloglarımla ilgileniyorum. Yaklaşık olarak bir aylık zaman kaldı yarışmanın tamamlanmasına. Sıralamalarda yer bulmak oldukça zorlaşıyor. Buna rağmen mücadelem sürüyor :)


Read more...

TFF Süper Kupa Fenerbahçenin

3 Ağustos 2009 Pazartesi

Bu sezon dördüncüsü düzenlenen TFF Süper Kupa'nın sahibi Fenerbahçe oldu. Süper Kupa maçında Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 2-0 mağlup etti ve kupaya uzandı. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda ilk yarısı golsüz eşitlikle sona eren karşılaşmanın golleri 75 (penaltı) ve 90+2. dakikalarda Alex ile geldi.

Fenerbahçe 2006-2007 sezonundan sonra kupayı ikinci kez müzesine götürmeyi başardı ve yeni sezon öncesinde moral buldu.

İlk yarısı tempolu ve bol pozisyonlu geçen mücadelede ezeli rakipler sayısız gol fırsatı yakaladı. İki takımın da lig öncesinde ideale yakın 11'leriyle sahaya çıktığı mücadelede futbolseverler zevkli bir mücadeleye tanıklık ettiler. Fenerbahçe'de Alex attığı iki golle yıldızlaşırken, Beşiktaş savunmasının önemli isimlerinden Sivok iki golde de yaptığı hatayla dikkat çekti.

SİVOK'UN ELİ, ALEX'İN GOLÜ
Fenerbahçe'nin kazandığı frikikte topun başına Alex geçti. Alex'in kullandığı frikiğe Sivok ceza sahası içinde elle müdahale edince hakem Yunus Yıldırım tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanmak için de Alex beyaz noktaya geldi. Brezilyalı yıldız, topu ve kaleci Rüştü'yü ayrı ayrı köşelere gönderdi ve takımını 1-0'lık üstünlüğe taşıdı. 0-1.

ALEX NOKTAYI KOYDU
Karşılaşmanın artık son anlarında Alex bir kez daha sahneye çıktı ve maça noktayı koydu. 90+2. dakikada Güiza'nın sağ kanattan yaptığı nefis ortaya Alex ceza sahası içinde uçarak kafayı vurdu ve topu ağlara gönderdi. 0-2.

fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc blogu olarak Fenerbahçe'yi ve centilmence mücadele eden Beşiktaş'ı kutluyorum.

Read more...

aşınma plakası kullanım alanları

aşınma plakası konkasör rotor dolguları, pres roller-pres vals dolguları, klinker şutları, separatörler, zırhlanmış aşınma plakasından imal edilmiş özel borular, panmikser sacları, fan kanatları, bunkerler, silolar için aşınma plakaları, helezon dolguları, farin değirmen aynaları, çimento değirmeni aynaları, döner fırın ring ve gale çatlaklarındaki kaynaklarda kullanılır.

Güncel Bloguma Eklediğim Son Konularım

Linklerim

Ücretsiz ikinci ve yni makina ilanları için ikinci el makina doğru tercihiniz.

Yukarı Çık