Ramazan Bayramınız Mübarek olsun

30 Eylül 2008 Salı

MyTechSis Otomobil Ödüllü Seo Yarışması için çalışmalar yaparken bir yandan da Ramazan Bayramını idrak ediyoruz. Tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını Kutlar, Hayırlara Vesile Olmasını Temenni Ederim.

Eğer bir aksilik çıkmaz ise önümüzdeki bayram MyTechSis Otomobil Ödüllü Seo Yarışması ndan kazanacağımız Toyota Avensis ile gezeriz :)

Hayırlı Bayramlar.

Read more...

"MyTechSis Otomobil Ödüllü Seo Yarışması" Ve Toyota Avensis 1.6 Benzinli Düz Vites

27 Eylül 2008 Cumartesi

1.6 Benzinli Düz Vites

Bu model 95 oktan ve üzeri kurşunsuz benzinle çalışmakta olup 100 km de şehir içi 5,8 lt , şehir dışı 9,5 lt yakıt tüketimi yapmaktadır. 4 silindirli, elektronik yakıt püskürtme sistemine sahip motoru 1598 cc dir. Maksimum hızı 195 km/sa olan Avensisin bu modeli 0-100 km. hızlanma zamanı 12 sn.dir.

Read more...

MyTechSis Otomobil Ödüllü Seo Yarışması ve Toyota Avensis 1

"MyTechSis Otomobil Ödüllü Seo Yarışması" nı birinci olarak bitirecek yarışmacıya verilecek olan toyota avensis hakkında bira bilgi sahibi olalım..

Toyota Avensis Motor Seçenekleri

1.6 Benzinli Düz Vites
2.0 Benzinli A/T 4 ileri otomatik
2.0 Benzinli A/T Düz Vites
2.0 D-4D Dizel 6 İleri Düz

Read more...

"MyTechSis Otomobil Ödüllü Seo Yarışması" ve sıralama

25 Eylül 2008 Perşembe

"MyTechSis Otomobil Ödüllü Seo Yarışması" yarışması devam ediyor. Ve sıralamalar sürekli değişiyor ki bir seo yarışmasında en doğalı da bu olsa gerek. "MyTechSis Otomobil Ödüllü Seo Yarışması" süresinin 1 yıl olması itibari ile çekişme beklemek biraz yersiz olur. Zaman geçtikçe sıralamalar ve çekişme daha farklı bir boyut alacaktır.

Read more...

"MyTechSis Otomobil Ödüllü Seo Yarışması" ve sıralamada birincilik

18 Eylül 2008 Perşembe

"MyTechSis Otomobil Ödüllü Seo Yarışması" arama kelimesinde son bir kaç gündür birinci sıradayım. Fakat uzun süreli bir yarışma olduğu için bu pek önemli değil. Bakalım ne kadar dayanabileceğim :)

"MyTechSis Otomobil Ödüllü Seo Yarışması" için reklamsal faaliyetlere başlamak için planları uygulamaya koymanın tam zamanı..

Read more...

MyTechSis Otomobil Ödüllü Seo Yarışmasında Dün..

12 Eylül 2008 Cuma

"MyTechSis Otomobil Ödüllü Seo Yarışması" devam ederken şimdilik arama sonuçlarında birinci sıradayız. Ama uzun soluklu bir yarışma bu "MyTechSis Otomobil Ödüllü Seo Yarışması" o yüzden hiç bellli olmaz :)

Read more...

"MyTechSis Otomobil Ödüllü Seo Yarışması" 32. sıradayım

7 Eylül 2008 Pazar

"MyTechSis Otomobil Ödüllü Seo Yarışması " nda bugün 32. sıradayım. Blogumu yeni açtım ve şu an ki sıralama normal. Gerçi "MyTechSis Otomobil Ödüllü Seo Yarışması" çok durgun geçiyor. Sürenin uzun olması mı yoksa ödüller mi bilemiyorum. İlerleyen zamanlarda rekabet artacaktır.

Read more...

aşınma plakası kullanım alanları

aşınma plakası konkasör rotor dolguları, pres roller-pres vals dolguları, klinker şutları, separatörler, zırhlanmış aşınma plakasından imal edilmiş özel borular, panmikser sacları, fan kanatları, bunkerler, silolar için aşınma plakaları, helezon dolguları, farin değirmen aynaları, çimento değirmeni aynaları, döner fırın ring ve gale çatlaklarındaki kaynaklarda kullanılır.

Güncel Bloguma Eklediğim Son Konularım

Linklerim

Ücretsiz ikinci ve yni makina ilanları için ikinci el makina doğru tercihiniz.

Yukarı Çık