MyTechSis Otomobil Ödüllü Seo Yarışması ve Toyota Avensis

31 Ağustos 2008 Pazar

MyTechSis Otomobil Ödüllü Seo Yarışması ödülü olan Toyota Avensis'i inceledim. Güzel bir araç. Alışmışız yerli arabalara. MyTechSis Otomobil Ödüllü Seo Yarışmasını düzenleyen yetkililer bence tofaş grubundan birşeyler verseler daha uygun olurdu :)

Otomobil ödüllü bir seo yarışması olması nedeniyle katılım bir hayli fazla olabilir. Seo olayının bu kadar etkili olduğu şu dönemlerde ziyaretçi arttırmak için güzel bir yöntem. Fakat diğer seo yarışmalarındaki sponsorlar bu durumdan son derece şikayetçiydi. Geri link kazanmak yerine saldırı aldıklarını söylüyorlardı. Sponsor olmak ve geri link kavramlarının yanında birazda içerikleri sağlam tutsalar çok çok faydasını görürler dşye düşünmemek elde değil.

Ramazan ayı geldi. Malum bu gece sahura kalkacağız. Ramazan ayının tüm islam alemi için hayırlara vesile olması dileğimle.

Read more...

MyTechSis Otomobil Ödüllü Seo Yarışması iptal olur mu?

30 Ağustos 2008 Cumartesi

Bazı bloglarda MyTechSis Otomobil Ödüllü Seo Yarışmasına katılan arkadaşların "Acaba iptal edilir mi? Acaba ödüller verilir mi?" gibi soruları var. iyinet kendi isteği ile iptal etti yarışmayı. Keyfi bir uygulama. Bu yarışmada pekala iptal edilebilir ama geçerli nedenlerle. MyTechSis Otomobil Ödüllü Seo Yarışmasının ödülleri konusunda yorum yapamayacağım. Karşılıklı güven gerekli.

Yani MyTechSis Otomobil Ödüllü Seo Yarışmasında her an herşey olabilir.

Read more...

Ne zaman indexlenecek?

MyTechSis Otomobil Ödüllü Seo Yarışması için açtığım blogun indexlenmesini bekliyorum. Bakalım google ne kadar zamanda indexleyecek? MyTechSis Otomobil Ödüllü Seo Yarışması bitimine kadar iyi bir sıralamaya geleceğime inanıyorum. Nasıl olsa 1 sene sürecekmiş :)

Read more...

WmHaber.Com Seo Yarışması

WmHaber.Com Seo Yarışması nda sıralamada iki sitemiz var. Bakalım sonuç ne olacak?

Read more...

MyTechSis Otomobil Ödüllü Seo Yarışması

MyTechSis Otomobil Ödüllü Seo Yarışmasına da katıldık. Şu an için katılmadığımız seo yarışması kalmadı herhalde :)

Read more...

aşınma plakası kullanım alanları

aşınma plakası konkasör rotor dolguları, pres roller-pres vals dolguları, klinker şutları, separatörler, zırhlanmış aşınma plakasından imal edilmiş özel borular, panmikser sacları, fan kanatları, bunkerler, silolar için aşınma plakaları, helezon dolguları, farin değirmen aynaları, çimento değirmeni aynaları, döner fırın ring ve gale çatlaklarındaki kaynaklarda kullanılır.

Güncel Bloguma Eklediğim Son Konularım

Linklerim

Ücretsiz ikinci ve yni makina ilanları için ikinci el makina doğru tercihiniz.

Yukarı Çık